Резултатите от търсенето ви

За България

България е страна с прекрасни планини и красиви плажове, благоприятен климат, природни богатства и живописни пейзажи. Стратегическото й разположение, гостоприемни жители, вкусна храна и изключително богатото историческо наследство прави страната ни примамлива туристическа дестинация.

България е малка, но красива и развиваща се държава с потенциал. Закупуването на имот в България е добра инвестиция с възможност за бъдеща висока възвръщаемост. Инвестицията в недвижим имот е сигурна и нискорискова, а България е подходяща дестинация за подобна цел.

Според редица проучвания държавата ни е една от страните, в които такива инвестиции се реализират изключително успешно през последните години. Най-подходящите градове за покупка на жилище с инвестиционна цел са София, Пловдив, Варна, Бургас, Банско, Боровец – големите градове и курортните селища.

Друга основателна причина за инвестиция в недвижимо имущество в България е, че туризмът в страната е целогодишен.

През летния сезон черноморските курорти изкушават с красиви плажове. Бургас, Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър и Созопол са прекрасни дестинации, където можем да релаксираме в спокоен, изискан и романтичен комплекс на самия бряг или да се забавляваме щуро до изгрева на първите слънчеви лъчи – според вкуса, настроенията и желанията ни.

През зимните месеци можем да се разходим, да покараме ски или сноуборд по пистите на планината Витоша, курортите Боровец, Банско, Пампорово и др.

Освен изключителна култура и богата история, България предлага и редица дестинации за развлечения, забавления, спорт, отдих и релакс.

Спиращите дъха планински гледки, омайната природа и красива плажна ивица не са единственото, с което България може да изненада туристите. СПА комплекси, Балнеология, голф курорти, селски и културен туризъм – всичко за Вашия незабравим престой в България – атрактивна, интересна и пленителна дестинация.

Сравнете имоти