Резултатите от търсенето ви

За нас

Ние градим
доверие

Legal Estates е агенция на която можете да се доверите! Какво ни различава от другите агенции? 

Нашата компания е създадена от Адвокат Зоя Чернева (www.cherneva-law.eu) и Цветан Иванов , и двамата с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, което ни дава възможност да дадем комплексен продукт при сделките с имоти, отчитайки и всички правни аспекти. Всеки един имот предлаган от нас е проверен от правна гледна точка! 

Целта на нашата агенция е да предложи на своите клиенти една по-различна от предлагащите се брокерски услуги на пазара. 

Нашата мисия е да изпълним нуждите на всеки клиент и да надхвърлим неговите очаквания.

Ние сме тук, за да помогнем!

Базирани в гр.Несебър, ние предлагаме решения за тези, които искат да купуват или продават недвижими имоти, като помагаме на клиентите да се възползват от най-доброто, което пазара на имоти може да предложи. С професионален екип по продажбите, Legal Estates провежда и обяснява процеса на закупуване или продажба на недвижим имот стъпка по стъпка, за да могат клиентите да вземат най-доброто инвестиционно решение с увереност.                     

 

Ние вярваме, че правните основи на една къща са толкова важни, колкото и бетонните.

 Освен  недвижими имоти, ние предоставяме и цялостно правно обслужване на всеки етап от покупката или продажбата на имота. Правна помощ на всеки етап – от решението за продажба или покупка , чрез изготвяне на всички необходими документи до сключване на окончателния договор във формата на нотариален акт и получаване на продажната цена. В допълнение към покупко-продажбата на имоти, ние също така предоставяме правни услуги по отношение на наследяване и други въпроси, свързани с правото на собственост, като помагаме за решаването на често сложен проблем с отговори, които осигуряват спокойствие.

Нашите услуги

Купете имот
с нас

Ние ще намерим подходящият за Вас имот и ще бъдем до Вас през цялото време, защото знаем колко е важна професионалната подкрепа в този важен момент.

Продайте имот
с нас

Ние разполагаме с ефективно работеща мрежа, чрез която ще рекламираме вашия имот и ще намерим купувач във възможно най-кратки срокове и при оптимална цена.

Юридически услуги

С предоставянето на правна помощ ние правим процеса на покупко-продажба на недвижим имот максимално бърз и безпроблемен за нашите клиенти!

Инвестиции в имоти

Добрата инвестиция зависи от детайлното проучване и познаване на пазара на недвижими имоти към момента на покупка и прогнозите за бъдещото му развитие.

Нашият екип

Нашият екип от специалисти, ще бъде до Вас във всеки един етап - от решението за закупуване или продажба на имот, до реализацията на решението Ви!

Цветан Иванов

Мениджър продажби
Мениджър с богат опит в работата с клиенти, изградена през годините в едни от най известни ...

Зоя Чернева

Адвокат
Адвокат Зоя Чернева, магистър по право, завършила Варненски Свободен университет през 2009 ...

Офис мениджър

Това е човекът, който ще Ви посрещне и настани в офиса за срещата с наш консултант. Също т ...

Дани Чернева

Счетоводител

Щелиан Чернев

Сътрудник
Ако има някой, който ще може да Ви разкаже за удоволствието да живееш на морето, то това е ...

Сравнете имоти